ALFA AUKEAA MAANANTAINA 1.6.2020 kello 8.00

Terve kaikille TAK:n jäsenille. Tässä AVI:n ja Turun kaupungin ohjeistusta ja perään TAK:n oma järjestelmä miten sitä toteutetaan.

 1. Alfan punttisali aukeaa 1.6.2020 kello 8 aamulla
 2. Punttisalilla saa olla samaan aikaan 9 henkilöä
 3. Sali on auki normaalisti arkisin 8-21 ja vkl 9-18
 4. Suihkutilat ovat auki, mutta suihkussa käynti tulee lyhentämään henkilökohtaista harjoitusaikaa
 5. Portilla ja vaksin kopilla on käsidesiä. Sitä on käytettävä sisään tullessa ja pois lähtiessä
 6. Salin nurkalla on paperia ja pesuainetta. Kun lopetat harjoituksen, pyyhit käyttämäsi tangon ja levyt. Eli nyt emme lainaa levyjä lavalta toisille.
 7. TAK:n johto on luonut salin käyttöön tarkan aikataulun, jota pitää noudattaa 100%:sti. TAK muistuttaa, että virkamiehet voivat sulkea rannekkeemme ja koko salin, jos ylilyöntejä sattuu.
 8. Arkena vuoroja on 8 ja vkl 5kpl. Näitä vuoroja voi varata seuraavalle viikolle aina joka sunnuntaina. Varausjärjestys selviää tämän ohjeistuksen lopussa
 9. Osa vuoroista on valmiiksi merkattu täyteen, jotta TAK:n ohjatut ryhmät saavat varmasti oman harjoitteluajan ja voivat olosuhteiden mukaan valmistautua esim 17, 20 ja 23v SM kisoihin. Valmiiksi varatut vuorot löytyvät ohjeistuksen lopussa. Näitä ovat, junnut, punttikoulut ja Papat.
 10. Vuorot ovat pääsääntöisesti arkena 1h 30min mittaisia. Vuoro alkaa Alfan alaovelta (ulko-ovi) ja päättyy alaovelle. Painonnoston tiloja käyttäviä EI SAA olla Alfan sisätiloissa missään vaiheessa enempää kuin 9 henkeä
 11. TAK:lle syntyy 4 ryhmää, jotka voivat varata vuoroja ”NIMENHUUDON” kautta sunnuntaina. 1 ryhmä (MM, EM, SM), 2. ryhmä (SM, Kans ja seura-aktiivit), 3. ryhmä kansalliset nostajat ja masterit ja 4. ryhmä voimailun harrastajat jotka ovat jäsenmaksun maksaneet.
 12. Nimenhuuto on nettipohjainen varausjärjestelmä, jonka kautta kukin voi varata oman vuoronsa SEURAAVALLE VIIKOLLE.
 13. Ryhmä 1 varaa vuoronsa edellisen viikon sunnuntaina kello 12 mennessä (max 4 harjoitusta), Ryhmä 2, klo 13.00 mennessä (max 3 harjoitusta), ryhmä 3 (max 3 harjoitusta) klo 14.00 ja ryhmä 4 2 harjoitusta), 14.30 jälkeen. Houkutus on varata paikka etukäteen tai enemmän paikkoja, mutta TAK muistuttaa, että suomalaisen perusluonteeseen kuuluu vahvasti naapurikateus ja kyttääminen, joten varaus on syytä tehdä oikeaan aikaan. Jos ryhmien 1-3 urheilijat haluavat lisää harjoituksia, ne varataan 14.30 jälkeen.
 14. Koska harjoitteluajat ei tule riittämään kaikille, on ehdottoman tärkeää peruttaa oma vuoro nimenhuudosta ajoissa, jos et pääse salille. Parasta olisi informoida siitä lähipiirille, jotta joku muu saa vapaan paikan
 15. Nimenhuudon käytöstä antaa Kalle Koskimäki pikaohjeen viikon 22 aikana
 16. Alla olevan listan on pääosin tehnyt TAK:n sihteeri, seura-aktiivi ja päävalmentaja. Käsittelyssä oli yli 130 nimeä, joten 100% oikeudenmukaista listaa on vaikea tehdä. Muutoksista kannattaa keskustella Toman ja Kallen kanssa. Kriteerit olivat kisamenetys, tulevat kisat, harjoitteluaktiivisuus, seura-aktiivisuus, maksettu jäsenmaksu ja satunnaismuuttuja. Nelosryhmästä ei ole nimilistaa, koska se on niin pitkä ja jokainen itse tietää että kuuluu tähän ryhmään, jos nimi ei ole alla ja maksut on maksettu

Schedule 31.5.202

T: TAK:n PJ Samuli Rantanen ja Puuhamies T. Rinne

( Päivitetty 31.05/ Susan P.)